Бесплатна услуга за сите медицински лица

Ми-Да Гранд Моторс се вклучува во поддршката на здравствените работници кои се овој период на првите линии во борбата со вирусот #Covid19.

МиДа -Гранд Моторс како дел од политиката за општествена одговорност овозможува бесплатна услуга (работна рака) при редовен сервис на возила од брендот Ford за сите доктори/ки и медицински лица.

Ги повикуваме сите кои работат во здравствениот сектор да го закажат својот термин на 02/3073 103 при што нашите специјалисти ќе Ве информираат за сите детали.