Понуда на гуми

Гумите се значаен дел бидејќи го остваруваат контактот со подлогата. Изберете квалитетни гуми за Вашиот Ford од различни производители.


Понудата вклучува пнеуматици, промена и балансирање.

ford Димензии и цени:

175/65R14 3.000 ден.
195/50R15 4.000 ден.
185/60R15 3.500 ден.
205/55R16 5.100 ден.
215/55R16 6.800 ден.
225/50R17 7.900 ден.
235/55R17 8.900 ден.
215/65R15C 7.800 ден.
215/65R16C 7.800 ден.
235/65R16C 9.500 ден.
Bookmark & Share