ФОКУСИРАЈ СЕ

Фокусирај се на најатрактивната понуда оваа сезона.
Најбараниот модел на Ford спакуван со најбараниот мотор сега по специјална цена од 13.990€.

ФОКУСИРАЈ СЕ НА FORD FOCUS со TREND ниво на опрема и новиот супер економичен 1.5 Дизел со 95 коњски сили.

ford

Ford Focus

> Trend ниво на опрема
> 1.5 TDCi со 95 КСBookmark & Share