Моментални Акции

Тука може да ги пронајдете нашите моментални понуди за продажба на нови возила како и понуди за сервисирање на возила од гамата на Ford.

 • Акции


  fordФокусирај се

  Најбараниот модел на Ford спакуван со најбараниот мотор сега по специјална цена од 13.990€.

  > Дознај повеќе

  fordМој Сервис

  Погледни ги сервисните понуди за твојот Ford модел изакажи термин за сервис он-лајн.


  > Дознајте повеќе...

  ford

  5 години гаранција

  Секое ново возило добива 5-години гаранција

  > Дознајте повеќе...

Bookmark & Share