FordTransit Minibus за €30,155

Било да сте компанија за тури или училишен клуб, патување низ земјата или водите услуги на кратки релации, Транзит Минибусот е смел, безбеден и зависен избор. Со понуда на верзии со 9, 12, 15 и 17 седишта, каде што сите се дизајнирани да пренесуваат во лесен, простран и добро опремен ентериер. Додека Вашите патници уживаат во патувањето, Вие ќе го цените прекрасното возачко искуство со возење и управување кое наликува на кола.

 • Клучни карактеристики

  Каросерија

  Силен повеќенаменски дизајн кој нуди целосна заштита.

  Обликување на ентериерот

  Ергономски дизајниран за да ја подобри продуктивноста и профитабилноста.

  Комфортно возење

  Се што ви треба за да уживате во возењето.

  Иновативен складишен простор

  Се што ви треба за работа е безбедно складирано.

  Менувач на контролната табла

  Природно легнува на раката за мазно менување на брзини.

  Bluetooth®* со говорна контрола

  Користете го вашиот глас за контрола на различни информациони функции.

  Hill Start Assist (HSA)

  HLA спречува да се превртите наназад кога тргнувате на угорнина.

  Безбедно возење

  Останете смирени и под контрола безразлика на ситуацијата.

  Безбедност на патниците

  Водечки безбедносни карактеристики во класата доаѓаат како стандардни.

  *Bluetooth® трговската марка и логоа се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc и било каква употреба на овие марки од Ford Motor Company Limited и неговите поврзани друштва е под лиценца. Други трговски марки и трговски имиња се оние на нивните сопственици.

   

 • Дизајн

  Каросерија

  Силниот современ дизајн на Транзит Минибусот ја негува способноста за доставување, од кој агол и да гледате. Директно, предницата со решетката со 3 линии и голем Форд амблем го прикажуваат наследството со гордост и страничните големи фарови. Но, стилот не е ништо без содржина. Смелата, модерна надворешност е специјално засилена за да понуди севкупна пасивна заштита.

   

 • Околина

  Посветеност на иднината

  Ние секогаш се стремиме кон начини накои ке го намалиме нашето влијание врз околината. Скоро сите наши возила и нивните вградени делови (до 95%) сега веке можат да бидат повторно употребени во други возила или во други производствени процеси. Заштитата од бучава на нашите возила е направена од употребени фармерки и преработен тепих.

   

Bookmark & Share